[Read] ➱ Gör vad ni vill men döda henne inte Author Bob Snoijink, Yolanda – Higo2cam.info

Gör vad ni vill men döda henne inte Min Egen Ber Ttelse I Den Lilla Orten Epe I Holland Har Ett Omfattande Och Fruktansv Rt Fall Av Incest Avsl Jats R Ttsv Sendet I Holland Har Aldrig Tagit Del Av En S Dan Extrem Sexuell Sadism Och Misshandel Som Flickan Yolanda Usatts F R F Rst Den Juli Kunde Yolanda Ta Sig Ur Det N T Som Hennes Pl Goandar Spunnit Kring Henne D F R Ldrarna Och Brodern D Mdes Till F NgelsestraffHur Kunde Yolanda Verleva Detta Helvete Med Tortyr, Misshandel, Aborter, Babymord, V Ldt Kter Och St Ndiga Svek L S Den Fruktansv Rda Och Gripande Ber Ttelsen, Sett Ur Yolandas Eget PerspektivUtdrag Ur Boken Tydligen Ville Mina F R Ldrar G Rna Att Jag Skulle Bli Med Barn Preventivmedel Var N Got Som Satte K Ppar I Hjulet F R Det Hela Till Polisen Har Jag Sagt Jag Var En Maskin, I Vilken Man Sprutade Sperma Och Ur Vilken Det Kom BebisarMen Mina F R Ldrar M Ste Ha R Kat I Panik N R De Kom P Att Mitt Havandeskap Kunde Tyda P Att N Got Inte Stod Riktigt R Tt Till I Mitt Hem D Rf R Satte De Ig Ng F Rlossningen P Konstgjord V G Min Mor H Ll Fast Mig Och Min Far Sparkade Och Slog Mot Min Mage Men Det Gick Inte S Flott Som Man R Knat Med D Sa Min Mor Till Adriaan Att Han Skulle H Mta Verktyg S Att De Kunde F Ut Barnet D Refter Gick Adriaan Ut Och Kom Sedan Tillbaka Med Verktyg En T Ng Som Min Far Anv Nde I Sitt Arbete Och En Elektrisk Borrmaskin8 thoughts on “Gör vad ni vill men döda henne inte

  1. says:

    Hemsk bok men man ville inte sluta l sa f r man ville veta hur det gick f r Yolanda Definitivt ingen bok f r den l ttk nsliga.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *